2019-09-19 09:14:37• hírek • (x)

A SecondTex marketing asszisztenssel bővítené csapatát

A Szatmár megyei gyökerekkel rendelkező SecondTex az elmúlt 13 évben Románia legnagyobb használt ruhákkal foglalkozó cégévé nőtte ki magát, és jelenleg több mint 250 alkalmazottat foglalkoztat Erdély-szerte. Ha szeretnél te is ennek a megbízható, rendkívül dinamikusan fejlődő munkaközösség tagja lenni, akkor van egy jó hírünk: a SecondTex teljes munkaidős marketing asszisztenssel bővítené csapatát.

Leendő feladataid közé tartozik: a vállalat arculatának fejlesztése; Facebook-hirdetések kiviteleztetése, grafikai elemek elkészíttetése, hozzászólások, üzenetek kontrollálása, nyomon követése; új üzletekhez kapcsolódó marketing tevékenység tervezése és megvalósítása; plakátok, szórólapok ütemtervének összeállítása; on- és offline cikkek tartalmának elkészítése vagy jóváhagyása; üzleti partnerekkel kapcsolatos szerződések, megállapodások előkészítése, ellenőrzése; kapcsolattartás a marketing ügynökségekkel, kreatívok, layoutok jóváhagyása; kapcsolattartás a bérbeadók, üzletközpontok marketing vezetőivel és a szakmai partnerekkel; plázák, bevásárlóközpontok online felületein történő megjelenés ügyintézése, bannerek elkészíttetése, akciók és nyereményjátékok ügyintézése; a vállalat weboldalának és Facebook-oldalának karbantartása, aktualitások frissítése; blogok követése, divatbloggerekkel való kapcsolattartás; hírlevél megtervezése, kontroll, küldés megszervezése; rádióreklámok foglalása, spotok tervezése, gyártása, ellenőrzése, koordinálása, kapcsolattartás a partnerekkel; rádiószövegek szerkesztése, kampányok elküldése, megjelenések visszaigazolásának ellenőrzése; nyomtatott sajtómegjelenések tervezése, koordinálása; szórólapozás, kuponozás teljes körű koordinálása, statisztikák követése, elemzések elkészítése; kapcsolattartás üzletvezetőkkel, marketing eszközök ellenőrzése; nyilvántartások vezetése, adminisztráció; rendszeres jelentés a kereskedelmi vezető felé; egyéb adatrögzítő és adminisztrációs feladatok ellátása.


Hogy e feladatkört betöltsd, mindenképp szükséged lesz online marketingben való tapasztalatra, illetve a Microsoft Office és különböző rajzprogramok (Corel, DWG, AI, PDF, stb.) magas szintű ismeretére. Emellett elvárás az önálló, precíz munkavégzésre való képesség és a kiváló kommunikációs készség szóban és írásban is. A precizitás, pontosság, kreativitás mellett ismerned kell a legújabb piaci trendeket és a versenytársakat is.


Ha mindezek mellett nagy munkabírással, stressztűrő képességgel rendelkezel, és egy pozitív gondolkodású, nyitott, együttműködő, csapatmunkára képes személynek vallod magad, aki tud önállóan, felelősségteljesen dolgozni, és akinek nem okoz gondot a problémák hatékony megoldása sem, akkor a SecondTex csapatában a helyed.
 

Amennyiben tehát egy hosszú távú, teljes munkaidős és bejelentett munkahelyre vágysz, ahol versenyképes fizetésre, ruhabónuszokra és egyéb juttatásokra tehetsz szert, és úgy érzed, megfelelsz a cég által támasztott elvárásoknak, akkor akkor jelentkezz még ma. További információk: info@secondtex.ro.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: